Notificări legale si conditii de utilizare

Ultima actualizare: noiembrie 2019

Bine ați venit la Techinline FixMe.IT!

Această pagină conține un cadru legal pentru utilizarea site-ului, produsului și serviciilor Techinline (numit colectiv „software Techinline” sau „serviciu Techinline”), constând din Termeni și condiții, Politică de confidențialitate, Contract de licență și Contract de nivel de serviciu (SLA). Persoana individuală sau persoana juridică unică care se înregistrează pentru software-ul Techinline va fi menționată în acești Termeni de serviciu drept „Tu” sau „Client”.

Înainte de a utiliza software-ul Techinline, ar trebui să fiți conștienți de conținutul tuturor documentelor menționate mai sus.

„Techinline” sau „Noi”  se referă la Techinline Ltd. Vă rugăm să consultați amprenta pentru detalii.

1. Scopul afacerii

 

Scopul principal al software-ului Techinline este de a permite profesioniștilor IT și tehnicienii de asistență („Expert”) să stabilească sesiuni desktop la distanță pe Internet în scopuri de afaceri sau personale, adică să ofere asistență tehnică clienților lor („Client”) de la distanță sau pentru a accesa computere la distanță nesupravegheate.

2. Confidențialitate

 

Respectăm confidențialitatea dvs. Când vă angajați cu noi, este posibil să fie nevoie să colectăm, să procesăm și să stocăm unele dintre datele dvs. personale. Ne străduim să minimalizăm colectarea datelor dvs. personale. Vom folosi informațiile dvs. personale într-un mod corect – doar în măsura necesară pentru scopul nostru legitim de afaceri. Vă rugăm să citiți Politica noastră de confidențialitate pentru detalii.

3. Acord de licență

 

Înainte de a evalua sau a cumpăra software-ul Techinline, asigurați-vă că citiți Acordul de licență (LA). Acceptând acești Termeni de serviciu, sunteți de acord și cu Acordul nostru de licență (LA).

4. Acordul privind nivelul serviciilor (SLA)

 

Techinline se angajează să ofere servicii prompte și fiabile. Vă rugăm să consultați Acordul nostru de nivel de servicii (SLA) pentru detalii.

5. Protecția datelor

 

5.1. Clientul consimte la colectarea, stocarea și prelucrarea datelor cu caracter personal, cu condiția ca aceste date să fie create pentru a crea, a defini substanța sau a modifica relația contractuală cu Techinline. Aceste date cu caracter personal sunt utilizate exclusiv în scopul implementării contractului. În absența consimțământului expres sau a unei baze legale, datele personale ale Clientului nu vor fi dezvăluite terților care nu îndeplinesc o parte activă în implementarea contractului. După implementarea contractului finalizat, datele sunt blocate pentru a preveni utilizarea ulterioară. Datele se șterg după expirarea perioadelor de păstrare specificate în prevederile fiscale și comerciale, cu excepția cazului în care Clientul a consimțit în mod expres să le utilizeze în continuare.

5.2. În scopul identificării terminalelor (stațiilor de lucru) în conformitate cu acordul, Techinline, în cursul accesului la distanță la date și în cadrul scopului acordului, va stoca adresele IP și MAC ale terminalelor respective pentru o perioadă de șapte sute treizeci de zile (730) zile în scopul prevenirii riscurilor și eliminării defecțiunilor; aceste date sunt apoi șterse fără urmă, cu excepția cazului în care dispozițiile legale sau ordinele oficiale nu necesită altfel. Techinline nu are acces direct sau administrativ la conținutul datelor transmise și le va stoca temporar doar în scopul transmiterii accesului la distanță inițiat de Client.

5.3. Techinline trebuie, cu referire la contul Clientului respectiv, să înregistreze ora la care este pornit software-ul Techinline și ora și durata sesiunii la distanță (protocol de sesiune); aceste date sunt stocate într-o bancă de date care nu este conectată la banca de date care conține datele utilizatorului respectivului utilizator. Techinline va înregistra și / sau va stoca conținutul respectivei conexiuni de date (sesiune) în numele Clientului, dacă aceasta face parte din acord, în conformitate cu oferta aleasă de Client (Note de sesiune sau Numele Clientului).

5.4. În ceea ce privește stocarea și / sau prelucrarea datelor în conformitate cu secțiunile 5.2 și 5.3 de mai sus, Clientul se angajează să verifice dacă acestea ar putea afecta datele personale ale terților.

5.5. Techinline va stoca de asemenea date pe adresele IP ale participanților la sesiune și, eventual, alte date tehnice ale terminalului utilizat, exclusiv în formă anonimizată și în scopuri pur statistice.

5.6. Datele cu caracter personal în timpul procesului de comandă sunt transmise prin internet utilizând criptarea bazată pe TLS. Datele cardului de credit nu sunt stocate de către Techinline, ci colectate și procesate de partenerul de comerț electronic autorizat al Techinline. Techinline securizează site-ul său web și alte sisteme folosind măsuri tehnice și organizatorice împotriva pierderii, distrugerii, accesului, schimbării sau procesării datelor cu caracter personal de către părți neautorizate.

5.7. Clientul are dreptul la informații gratuite despre datele salvate despre persoana sa și un drept la corectarea, blocarea sau ștergerea acestor date. Biroul responsabil în acest sens este:

Techinline Ltd.
241 Robert Hicks Dr.
Toronto ON
M2R 3R3 Canada
privacy@techinline.com

6. Preț

Pentru detalii despre prețurile cu software-ul Techinline, consultați pagina noastră de prețuri.

7. Moneda

 

Prețurile sunt listate pe site-ul Techinline în dolari SUA, moneda implicită.

Programul Techinline poate fi achiziționat de utilizatori din întreaga lume. O monedă de plată depinde de țara în care o persoană fizică sau o entitate juridică care cumpără o licență are o adresă înregistrată („Țara de cumpărare”). Moneda aplicabilă va fi afișată pe formularul „Cumpără acum” al Techinline. Cumpărătorului i se poate oferi și o opțiune de a selecta moneda preferată atunci când cumpără software-ul Techinline.

8. Impozit

 

Dacă achiziționați sau comandați software-ul Techinline, sunteți de acord să plătiți taxele și impozitele aplicabile, cum ar fi impozitul pe vânzări, TVA, impozitul pe reținere și orice alte taxe aplicabile care pot fi impuse de o jurisdicție relevantă. Dacă sunteți scutit de plata unor taxe, trebuie să ne furnizați dovezi adecvate de scutire de impozit. Impozitele sunt calculate de către partenerii noștri de facturare autorizați, Bluesnap Inc și Brightmarket LLC, pe baza informațiilor de facturare sau a țării sau a achiziției furnizate în momentul achiziției sau a comenzii.

9. Plăți online

 

Puteți trimite o comandă cu card de credit pe pagina noastră de prețuri pentru a cumpăra software-ul Techinline. Ulterior vi se va cere să completați informațiile de plată.

O comandă PayPal poate fi plasată pe o pagină alternativă de prețuri.

În cazul în care o plată online este finalizată cu succes, aceasta va fi considerată o „achiziție”. Programul dvs. Techinline va fi livrat electronic. Veți primi un e-mail de confirmare care conține datele de autentificare pentru licențele achiziționate, copia unei facturi plătite și instrucțiuni standard despre cum să începeți să utilizați software-ul Techinline.

În funcție de metoda de plată selectată și de opțiunea posibilă a clientului, plățile online sunt colectate de unul dintre partenerii autorizați de facturare a comerțului electronic din Techinline:

Bluesnap Inc
800 South Street, Suite 640
Waltham, MA 02453
Statele Unite ale Americii
Bright Market LLC (dba FastSpring)
801 Garden St.
Santa Barbara, CA 93101
Statele Unite ale Americii
Când efectuați o plată online pentru software-ul Techinline cu cardul de credit, informațiile cardului dvs. vor fi procesate fie de Bluesnap Inc, fie de Bright Market LLC. Aceste două companii sunt autorizate să proceseze comenzi cu carduri de credit în numele Techinline Ltd. Techinline în sine nu colectează, prelucrează și nu stochează informații despre cardurile de credit.

Toate tranzacțiile cu cardul de credit sunt criptate pentru protecția dvs. Paginile noastre Cumpărați acum folosesc Secure Sockets Layer (SSL) pentru a vă asigura securitatea tranzacției. Vă rugăm să vă asigurați că toate funcțiile de securitate SSL sunt activate în preferințele sau opțiunile browserului. Puteți verifica dacă pagina este protejată dacă adresa URL afișată în bara de locații începe cu „https:”. Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la taxa de credit de credit, vă rugăm să ne contactați.

10. Transfer bancar / bancar

 

Puteți decide să trimiteți comanda printr-un transfer bancar. Comanda dvs. va fi în mod normal procesată în termen de 24 de ore (în zilele lucrătoare) după primirea plății. Licența (licențele) Techinline va fi activată numai după primirea plății. Rețineți că vi se pot percepe taxe pentru orice transferuri bancare internaționale aplicabile. Vă rugăm să ne contactați dacă doriți să plătiți prin Transfer bancar, pentru a putea oferi factura și instrucțiunile de plată corespunzătoare.

11. Plata prin PO, cec sau ordin de plată

 

Sunteți bineveniți să plătiți prin PO, cec sau ordin de bani și puteți solicita instrucțiunile de plată corespunzătoare. Cu toate acestea, comanda dvs. va fi procesată și licențele (licențele) Techinline vor deveni active numai la primirea plății. Vă rugăm să ne contactați pentru instrucțiuni cu privire la transmiterea comenzii.

12. Factură plătită

 

Când achiziția dvs. originală sau recurentă este finalizată cu succes, ar trebui să primiți imediat un e-mail de confirmare automatizat care conține o copie a facturii plătite.

13. Politica de rambursare

 

Techinline oferă o garanție de returnare a banilor de 30 de zile. Dacă nu sunteți nemulțumit de software-ul Techinline din orice motiv, veți primi o rambursare completă dacă solicitarea de rambursare se face în termen de 30 de zile de la activarea sau cumpărarea contului, minus orice comisioane de comision de procesare percepute de partenerul nostru de e-commerce pentru prelucrarea plății dvs. . Achiziția este considerată finală după 30 de zile și nu este supusă unei restituiri. Rețineți că politica de rambursare a garanției de înapoiere se aplică numai comenzilor originale. Orice comenzi recurente nu sunt eligibile pentru rambursare.

14. Politica de încercare gratuită

 

Un cont de încercare gratuită Techinline este furnizat în scopuri de evaluare, cu intenția de a vă introduce funcționalitatea, performanța și orice alte domenii ale software-ului care vă pot ajuta să luați o decizie adecvată cu privire la achiziționarea software-ului Techinline, după perioada de încercare gratuită. În mod implicit, un cont de încercare gratuită Techinline este valabil 15 zile.

Un utilizator de încercare gratuită Techinline este definit ca o persoană juridică, utilizator de origine, organizație non-profit, reprezentare regională sau subdiviziune care a înregistrat contul de încercare gratuită Techinline. Înregistrarea mai multor conturi de probă gratuite simultane de către un singur utilizator este reglementată de Techinline și este, în general, în conformitate cu Termenii noștri de serviciu. Utilizatorul se poate aplica pentru a înregistra mai multe încercări gratuite simultane, contactând echipa de vânzări a lui Techinline.

Techinline își rezervă dreptul de a bloca sau limita accesul la orice conturi de încercare despre care se suspectează că este legat în orice mod de încercări înregistrate anterior de către același utilizator de proces gratuit.

15. Modificări

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau suplimenta aceste Condiții de furnizare în orice moment. Orice modificări vor fi postate pe acest site împreună cu data la care vor intra în vigoare. Vă rugăm să monitorizați acest site web pentru a fi informat cu privire la orice modificări. În cazul în care modificările modifică în mod substanțial drepturile sau obligațiile dvs., vom depune toate eforturile pentru a vă informa despre schimbare. Utilizarea dvs. continuă a software-ului Techinline după ce Termenii și serviciile revizuite au devenit efective indică faptul că ați citit, înțeles și ați acceptat versiunea curentă a acestor Termeni de serviciu.

16. Contact

 

Techinline Ltd.
241 Robert Hicks Dr.
Toronto ON
M2R 3R3
Canada

Telefon: +1 617-934-2771
E-mail: info@techinline.com

Vă mulțumim că ați citit Termenii și condițiile. Sperăm să vă placă să utilizați software-ul Techinline!