Informatii despre companie

Techinline Ltd. a fost fondată în 2006 de un grup de profesionişti foarte experimentaţi în domeniile de dezvoltare a afacerilor şi IT. Misiunea noastră este de a oferi atât societăţilor cât şi utilizatorilor de acasă o aplicaţie de suport la distanţă (cunoscuta ca si Remote Desktop Connection) uşor de utilizat şi eficientă din punct de vedere al costului. Combinând o abordare profesională de afaceri cu ideile strălucite ale dezvoltatorilor talentaţi din toată lumea, Techinline a transformat această sarcină în realitate.

Ca rezultat, ni se cere din ce  în ce mai mult să îmbunătăţim mobilitatea şi productivitatea în afaceri a clienţilor noştri. Acest lucru implică dezvoltarea şi implementarea de noi caracteristici, precum şi efectuarea constantă de teste şi întreţinere pentru tehnologia şi procesele existente. De asemenea ne-am angajat să ne extindem infrastructura şi prezenţa globală, mărindu-ne astfel baza de clienţi la nivel global şi servind de asemenea clienţii în mediul lor local.

Prin urmare, s-a concretizat colaborarea intre ECOSYS si Techinline LTD printr-un parteneriat de succes incepand din anul 2005.

Abordarea noastră: Înţelegem bine micile afaceri şi cerinţele acestora deoarece Techinline însăşi a început ca o societate care a crescut în ani. Această „abordare a societăţii mici” ne ajută să înţelegem efectiv şi să rezolvăm problemele clienţilor noştri atunci când mulţi din competitorii noştri poate nu se vor obosi să o facă.