Informatii despre companie

Techinline Ltd. a fost fondată în 2006 de un grup de profesionişti foarte experimentaţi în domeniile de dezvoltare a afacerilor şi IT. Misiunea noastră este de a oferi atât societăţilor cât şi utilizatorilor de acasă o aplicaţie de suport la distanţă uşor de utilizat şi eficientă din punct de vedere al costului. Combinând o abordare profesională de afaceri cu ideile strălucite ale dezvoltatorilor talentaţi din toată lumea, Techinline a transformat această sarcină în realitate.

Caracterul universal al Techinline, uşurinţa de utilizare, gestionarea distinctivă a clientului şi, cel mai important, preţul rezonabil şi flexibil au contribuit la succesul nostru. Ca rezultat, ni se cere din ce  în ce mai mult să îmbunătăţim mobilitatea şi productivitatea în afaceri a clienţilor noştri. Acest lucru implică dezvoltarea şi implementarea de noi caracteristici, precum şi efectuarea constantă de teste şi întreţinere pentru tehnologia şi procesele existente. De asemenea ne-am angajat să ne extindem infrastructura şi prezenţa globală, mărindu-ne astfel baza de clienţi la nivel global şi servind de asemenea clienţii în mediul lor local.

Abordarea noastră: Înţelegem bine micile afaceri şi cerinţele acestora deoarece Techinline însăşi a început ca o societate care a crescut în ani. Această „abordare a societăţii mici” ne ajută să înţelegem efectiv şi să rezolvăm problemele clienţilor noştri atunci când mulţi din competitorii noştri poate nu se vor obosi să o facă.