FixMe.IT – ről

Azonnali, könnyű kapcsolat

A teljes csatlakozási folyamat olyan egyszerű, amennyire csak lehet:

  • Futtassa le az expert applikációt a  Fixme.IT/Expert -ből vagy az asztali gépről
  • Ahhoz, hogy megszerezze a 6 számjegyből álló ügyfél azonosító számot, irányítsa át ügyfelét a  Fixme.IT -ra
  • Használja ezt a számot a támogatás igénybevétel kezdetekor

Nem számít ha ön vagy ügyfelei egy tűzfal, proxy szerver vagy NAT mögött vannak: a Techinline garantálja a problémamentes kapcsolatot bármilyen környezetben.

Hozza ki ügyfélszolgálati csapatából a legjobb teljesítményt

Biztosítson szakembereinek egy erős eszközt ahhoz, hogy hatékony ügyfélszolgálatot tudjanak nyújtani ügyfeleinek, bárhol is legyenek.

Ahhoz, hogy leegyszerűsítse az ügyfelekkel való kapcsolódást, saját weboldalára is tudja integrálni a megoldást, miközben reklámozza saját márkáját. A támogatási ülések csatlakozásában még a legkevésbé „számítógépekhez értő” ügyfelek sem fognak problémákban ütközni. Bővebb információért a Techinline-ról és annak képességeiről, kérjük, olvassa el dokumentumainkat.

 

Biztonságos adatátvitel

A szesszió résztvevői közti kommunikáció, egy biztonságos HTTPS protokoll használatával van továbbítva. A Techinline, a 256-bit SSL (Secure Sockets Layer) standard titkosítási technológiát használja, hogy a legnagyobb biztonságot és adatvédelmet nyújtsa. Ugyanez a technológia van használva az online banki tranzakciók adatvédelmére is, és szinte minden más internetes fizetési feldolgozási szolgáltatásra. A legmagasabb szintű szolgáltatást és biztonságot garantálja. SSl tanúsítványaink a Comodo Group által vannak kiadva.

A Techinline felhasználói számára ez a következőket jelenti:

  • A képernyőképek, parancsok és fájlok nem elérhetőek és nem megváltoztathatóak egy harmadik fél által az internetes átvitel során..
  • A felhasználó garantáltan csak a valódi Techinline szerveren dolgozik, és soha egy álszerveren, ami reprodukálná a Techinline-t.

Kétlépcsős bejelentkezés

A kétlépcsős bejelentkezés által, a kapcsolat létrehozása megfelel a PCI biztonsági Adathasználat elvárásainak. A bejelentkezés folyamata során a rendszer számára meg kell adni a jelszavat és a felhasználói nevet, illetve az e-mailen kapott virtuális token-t.

A kétlépcsős bejelentkezés  opcionálisan, bérmentve igényelhető a Techinline ügyfélszolgálatától.